Frisk… typ

Förkylningen är långdragen, och det är så svårt och veta vad som ligger bakom tröttheten. Förutom att jag är förkyld är jag ju dessutom gravid. PLUS att det är december och jag kliver upp klockan 5…

Nåväl, jag ska inte klaga. Det är mycket roligt på gång. Inte minst detta! Jag postade faktiskt min påse på väg till jobbet i morse, så nu får jag sluta klura på om det blev helt perfekt. Jag är nöjd, så det så, och det hoppas jag att mottagaren också blir. Ska bli roligt att se om hon klarar av att hålla sig till julafton. Det tänker jag göra med mitt paket. Men räkna med att jag öppnar det tidigt på morgonen!

Jag klurar på en lista med årets bästa läsning (har inte läst särskilt många nyutkomna böcker, så det får handla om vad jag läst i år, inte vad som kommit ut i år) men är inte riktigt framme ännu. Håll utkik, den kommer!

Annonser

2 svar till “Frisk… typ

  1. lillalivetstort

    Jippi, vilka fina paket det kom igår! Och nog för att jag är nyfiken, men visst väntar jag till julafton 🙂 En mer utförlig rapport kommer på min blogg när paketen är öppnade. Tusen tusen tack!!

  2. Vad skönt att höra att de kommit fram – jag var lite orolig att paketet trots allt var för tungt! 🙂 Ska bli väldigt spännande att höra vad du tycker. Jag hoppas ju att jag inte prickat SÅ rätt att du redan läst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s