Fina paket!

Jag fick så fina paket i fredags att jag är glad utan att ens ha öppnat dem. Min plan är ju att öppna dem på julafton, men när jag var på väg för att hämta ut julklappspåsen så funderade jag på om jag kunde komma runt mitt beslut genom att skylla på att det är dumt att bära runt klappar i hela Skåne. Dock är paketen inte så tunga att ursäkten håller, så jag ska minsann hålla mig till julafton och det betyder att ni, kära bloggläsare, också får ha tålamod.

Jag hade tänkt visa här hur oerhört fina paketen är, men bilden är så mörk att wordpress inte verkar vilja ta in den. Surt.

Så måste jag bara berätta att jag var på ultraljud i lördags! Wow, vilken grej. Det är svårt att beskriva den känslan! Allt såg bra ut, så nu andas jag ut lite. Det är skönt att veta att allt är normalt hittills, även om jag ständigt dras med nojor om att något ska hända.

För den som är nyfiken kan jag berätta att vi ska få en liten son! Många tycker det är fel att ta reda på kön, men vi är båda överens om att just på grund av att det inte spelar någon roll så vill vi veta det från början. Då blir överraskningen vid förlossningen inte ”Vad blev det?” utan ”Vem blev det?”

Annonser

7 svar till “Fina paket!

 1. Oooh vad skojigt! Grattis till sonen! =) Jag har faktiskt också gjort ultraljud en gång, fast det var i samband med en klämolycka och de skulle se så ingenting skadats där inne… men jag kommer ihåg att det var väldigt kallt och klibbigt..

 2. Visst är ultraljud en fantastisk uppfinning! Det är svårt annars att fatta att det verkligen är en människa som växer därinne.
  Alberte-böckerna tillhör också mina favoriter.
  Med hälsning från ett vitt Sundsvall
  Maria

 3. Stort grattis till er båda!!!
  Jag har blivit inspirerad av ditt virkande så under förra veckas förkylning bestämde jag mig för att ta upp stickningen igen Jag tänkte att babykläder borde vara snabbstickade, men er lilla son lär ha tagit studenten innan hans pyttelilla kofta börjar ta form, man ska ju sticka med tandpetare och sytråd!

 4. Haha.. ja, för mig tar stickning ännnu längre tid. Men har du bara trevligt medan du gör det så gör det ju ingenting! Hoppas du är frisk nu A-M!

 5. Vad spännande med ultraljud. Och fint att höra att allt är som det ska med den lille och dig! 🙂

 6. Vad roligt! Jag läser en söt pappa-blogg: http://blogg.aftonbladet.se/26997/

  Massor av kramar!

 7. men vilket bra argumenet! Faktiskt, att det itne har betydelse vilket kön det är och om man tar read på det i förväg så är den biten avdramatiserad. Hoppas allt går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s