Bokkollo?

Någon som ska åka på Bokhorornas bokkollo? Jag har fortfarande inte bestämt mig. Först trodde jag att det var en helg jag var upptagen, men det har visat sig att jag hade datumen fel för mig så nu blev det plötsligt en möjlighet!

Jag vill hemskt hemskt gärna, men med resan från Malmö blir det en hel del pengar (dubbelt så mycket som själva kolloavgiften… Ska det verkligen kosta så mycket att vara miljövän och åka tåg i Sverige???). Men jag lutar mot att ändå anmäla mig, det känns som ett tillfälle man inte ska missa!

Nån som är rik och vill bidra med en tusing?

4 svar till “Bokkollo?

  1. Jag blev jättesugen att åka, men kostnaden att ta sig från malmberget och dit är rätt stor. Men en hel helg och läsa böcker och prata om dessa är ju lockande och att se min kära gamla hemstad är ju inte helt fel. Så även fast jag vill så blir det nog inte av, barnvagn står högst upp på listan och köpa.

  2. Själv far jag till Borås för utbildningsdagar på söndagen så något bokkollo blir det inte. Hade velat! Däremot blev jag, liksom du, verkligen överraskad över hur sorgligt dyrt det är med tåg nu, speciellt på helger… Hoppas att du, om du far, får en toppenhelg! Det är nog värt det med råge.

  3. Lena: Jag har ju också barnvagnsköp på listan, så jag funderar ännu..

    Lisan: Jag hoppades nästan att det var helgen innan, då jag är uppbokad med annat roligt. Då hade liksom valmöjligheten försvunnit. Som det nu är kommer jag ju att sitta hemma och sura om jag inte åker..

  4. Det är inte så roligt på bokkollo som man tror.
    Köp hellre böcker för pengarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s