Bokcirkelbok 15: Svinhugg

Av Marianne Cedervall

Jag har ju glömt att skriva om senaste bokcirkelboken. Kanske för att vi var en mycket liten skara med mycket annat att prata om på senaste träffen. Vår bokcirkel har nämligen fått tillskott.

När vi började hösten 2008 var vi sex läsglada tjejer. En hoppade tyvärr av, men snart tillkom Ebbot och Noah och nu har August och Alma Madicken kommit till världen och bokcirkeln består plötsligt av fyra mammor och en barnkär (tack och lov!)  Madeleine =)!

Hur som helst var vi som var på plats senast inte särskilt förtjusta i Svinhugg. Vi tyckte helt enkelt att den var fånig. Idén – en kvinna som är arg och försöker använda tankens kraft för att hämnas – är rolig men den blir liksom bara plump. Och ingen av personerna är riktigt tredimentionell, vi får inte klart för oss varför folk gör som de gör och det brukar inte vara ett gott tecken.

Nästa bok blir Kvinnor på ett tåg av Anita Nair, och mötet är hemma hos mig. Ännu är datumet lite oklart, men det avhandlar vi som berörs vi mejl. Vi ses den 19 april!

Annonser

Ett svar till “Bokcirkelbok 15: Svinhugg

  1. Ping: Så blev 2010 | En full bokhylla är en rikedom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s