Bokmässa für alle

Jag sitter framför valvakan och bloggar för att låta bli att bita naglarna. Maken jobbar och jag ska upp och göra detsamma klockan sex imorgon bitti så frågan är om jag får se upplösningen innan jag måste tvinga mig i säng. För att hålla nerverna i schack läsar jag helgens bloggskörd och samlar på mig tips inför veckans (och årets) stora bokhändelse. Ni kan också få dem. Alltså, samlade Bokmässetips kommer här:

Breakfast Bookclub har en ”Bokmässan for dummies” som är en bra start för den som aldrig varit på mässan. Petra kommer med fler tips här och bjuder på sin planering här!

Lyran kommer med praktiska tips för van som ovan besökare här. Lyran är en av de bokbloggare som jag träffade förra mässan och jag vill bara understryka hur himla kul det är att ha sett sina bloggkompisar i verkligheten. Det ger en helt annan dimension till bloggläsandet tycker jag och jag ser verkligen fram emot årets träffar.

En av dem som arrangerar träff är ju Karin som har Enbokcirkelföralla.se, hon skriver lite om sin mässplanering här. Observera att bloggträffen på torsdagen bytt plats (lite pirrigt är det att det var jag som föreslog ställe, hoppas nu det funkar!). Karin ordnar också bokbloggarcafé på mässan på lördag. Man kan förresten följa Karins bokmässebesök på andra sätt också.

Bokbabbel återvänder till sin studiestad Göteborg och planerar nu sin outfit för mässan. Jag tror (rätta mig om jag har fel) att det var hon som drog igång visitskortstrenden, och dem får man ju absolut inte glömma!

En bra uppladdning är också att fylla i den bokmässeenkät som cirkulerar i det flesta bloggar just nu. Här är Arinas, för att länka till en!

Kafka på jobbet har förresten utlovat en veritabel Thelma & Louise under bokmässan. Jag väntar med spänning på filmen!

Så, innan jag skriver ”sist men inte minst”, vill jag säga att jag säkert missat en massa. Kommentarsfältet är öppet, kom med era bokmässetips bums vetja!

Men alltså; sist men inte minst: Jag och två kollegor, Johan och Gunilla, kommer att blogga gemensamt inför och från mässan från tisdag till söndag här.

Annonser

3 svar till “Bokmässa für alle

  1. Ping: Bokbloggarcaféet | En full bokhylla är en rikedom

  2. Jag vill också åka till mässan. Det är inte ofta jag klagar över att jag bor där jag bor men när det har blivit dags för bokmässan i Gbg då skulle jag inte ha någonting emot att bo i t.ex. Uddevalla…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s