Det där med deadline…

Bara att konstatera att det inte blev några nomineringar från den här bloggen. Jag hann helt enkelt inte med. Men vafan, det är så många andra som nominerat bra böcker, och den enda jag med säkerhet visste skulle vara med på min lista är också med!

7 svar till “Det där med deadline…

 1. samma här, jag hann inte heller nominera fast jag tänkte… däremot har jag redan röstat

 2. Jag nominerade inget för alla böcker som jag ville ge poäng kom ut i september 2009 (och missade således gränsen att ha kommit ut tidigast i nov 09). Jag läser för gamla böcker, helt enkelt, eller så är de skrivna av Johan Theorin.

  • Haha. Jag har inte läst något av Theorin ännu, men om jag förstår dig rätt är du egentligen förtjust i honom men besviken på hans senaste?

   • Jag tycker det är lite creepy när folk kommer ihåg vad jag har skrivit och refererar till det i en kommentar på sin egen blogg, men jo, din sammanfattning av mitt förhållande till Theorin stämmer i princip. Möjligen tycker jag kanske ”förtjust i honom” är att överdriva, men jag gillade hans två första böcker, och är besviken på den sista. (Jag tycker på något sätt att man bara kan vara ”förtjust i en författare” om man läst i alla fall tre böcker av henom och gillat dem. Att gilla två och inte alls gilla den tredje gör att verbet ”förtjust” måste omprövas, men bry dig inte om att jag sysslar med såna där semantiska hårklyverier för mig själv.)

    Men Skumtimmen och/eller Nattfåk tror jag du också skulle gilla om du läste dem. Fast var helst inte ensam hemma, för de är rätt läskigt. (Jag fick väcka sambon så att han fick tända lamporna när jag behövde gå på toaletten mitt i natten medan jag låg och läste böckerna. Han var inte så glad, men sen läste han också böckerna och förstod varför jag blev rädd.)

   • fullbokhylla

    Jag är lite creepy! Och extremt harig när det kommer till otäcka böcker, så det finns en risk att Theorin förblir oläst…

 3. Vet du, jag tänkte lika dant. Den enda jag var säker på att jag skulle ha med på min lista var Niffenegger. Sedan insåg jag precis som Vixxtoria att jag inte läst tillräckligt mycket nytt, även om jag visst hade läst 3 av de slutnominerade ändå..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s